U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bel ons vandaag nog voor een gratis beveiligingsadvies !!

Altec Beveiliging

Schaesbergerstraat 75

64676 EB KERKRADE

045-5660594

Info@altecbeveiliging.nl

 

Professioneel beveiligd voor niet meer dan € 1,15 per dag neem vandaag nog contact met ons op

Bel ons voor de beste Prijs 

 Brandbeveiliging

 

Een brandmeldsysteem redt levens en kan belangrijke eigendommen en/of cruciale bedrijfsinformatie, beschermen. Een brandmeldsysteem geeft een gevoel van veiligheid voor de gebruikers. De techniek is bekend en betrouwbaar.

Voor u als klant is er één belangrijk keuzecriterium. Samenwerken met een gecertificeerd bedrijf dat voldoet aan alle wettelijke voorwaarden en eisen. Weten waar je over praat en  zorgen dat je voldoet aan de zware opleidings- en certificeringseisen is een must. Altec Beveiliging voldoet aan deze pas verhoogde en strenge eisen.

We zorgen zelf voor een ontwerp op basis waarvan u een gebruiksvergunning kunt aanvragen. Onze eigen vakmensen leggen het brandmeldsysteem aan en zorgen voor het certificaat na oplevering. Uiteraard staan wij na oplevering met onze onderhoudsafdeling klaar om u te ontzorgen en te garanderen dat uw systeem foutloos zal registreren.