U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bel ons vandaag nog voor een gratis beveiligingsadvies !!

Altec Beveiliging

Schaesbergerstraat 75

64676 EB KERKRADE

045-5660594

Info@altecbeveiliging.nl

 

Professioneel beveiligd voor niet meer dan € 1,15 per dag neem vandaag nog contact met ons op

Bel ons voor de beste Prijs 

Vals of onnodig alarm is helaas een feit.

Onze technische beveiligingssystemen zijn uitermate fijn afgesteld om een ongenode gast of een beginnende brand zo vroeg mogelijk te detecteren, waardoor een vals of nodeloos alarm helaas niet is uit te sluiten.

Vaak denken klanten dan dat de detector defect is maar dit is in 99% van de gevallen niet aan de orde. Het zijn altijd omgevingsfactoren welke de sensor het idee geven dat hij een alarm moet genereren.

Een bewegingsdetector is nou eenmaal gevoelig voor temperatuursveranderingen in een ruimte. Denk hierbij aan een openhaard, lamellen die trillen door een verwarming, of tocht in de ruimte. Ook insecten zijn in de buurt van de detector taboe. Een spin kruipt vaak er achter of zelfs in de detector en donderbeestjes zijn een vaak geziene gast bij ons service team.

Brandmelders kunnen niet goed tegen stof of stoom ook dan geven ze een vals of loos alarm.

Natuurlijk Kunt U ons bellen of we eens naar uw systeem willen komen kijken. Echter kunnen we enkel maar de detectie ongevoeliger instellen maar een garantie op het uitblijven van loos alarm is dit niet.

Beter is het om eens specifiek na te gaan welke sensor op welk tijdstip waar een loos alarm heeft gegeven en dan kritisch de ruimte of het object te bekijken wat eventueel dit alarm kan hebben veroorzaakt. Dit is helaas iets wat onze mensen niet voor U kunnen doen.

Helaas kunnen we niet anders zeggen beter een vals of loos alarm dan een echte.