U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bel ons vandaag nog voor een gratis beveiligingsadvies !!

Altec Beveiliging

Schaesbergerstraat 75

64676 EB KERKRADE

045-5660594

Info@altecbeveiliging.nl

 

Professioneel beveiligd voor niet meer dan € 1,15 per dag neem vandaag nog contact met ons op

Bel ons voor de beste Prijs 

Onze camerabewakingssystemen kunnen eventueel worden uitgekeken door middel van Computers, en/of mobiele apparaten zoals telefoons en Tablets intern en/of extern.

Om dit mogelijk te maken wordt onze videorecorder en/of onze camera's verbonden met uw eigen Modem om zo via het interne netwerk of internet benaderbaar te zijn.

Bij installatie zullen onze medewerkers eenmalig deze connectie en instellingen voor u realiseren.

Wij hebben als Altec Beveiliging enkel de controle over onze camera's en de opname apparatuur. Een wel of niet aanwezige verbinding naar uw netwerk middels een router en of modem valt volledig buiten onze invloedssfeer.

Het niet meer kunnen bekijken van uw beelden heeft in 90% van de gevallen met uw interne netwerk en of instellingen in uw modem te maken. Dit kunt U controleren door een monitor of televisie aan te sluiten direct aan de recorder. Heet U dan een beeld van een direct aangesloten camera dan is met onze installatie niets aan de hand en verzoeken we U contact op te nemen met iemand die uw netwerk beheerd Dit om onnodige kosten te besparen.

Ook het wel kunnen uitkijken met een telefoon maar niet met een tablet thuis en/of extern valt onder boven beschreven problematiek.

Natuurlijk helpen we U graag om de instellingen weer opnieuw voor U in te stellen helaas verwachten onze klanten te vaak dat dit onder garantie te claimen valt en dit is dus niet waar.

U zult voor dit bezoek met de monteur per PIN moeten afrekenen ook als dit zich net na de installatie voordoet. We pleiten dan ook altijd ervoor onze systemen direct aan een monitor of TV aan te sluiten.