045-5660594

Info@altecbeveiliging.nl

Nu in de Actie camerabewaking !!

Bel ons voor de beste Prijs

Onderhoud is belangrijk. Net zoals met uw smartphone, tablet of computer wilt u dat onze camera’s altijd optimaal functioneren en voorzien zijn van de laatste beveiligingsupdates. Wanneer er een storing of probleem is in uw camerabeveiligingssysteem wilt u dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

Vaak komen wij helaas camerasystemen tegen waarop geen onderhoud is uitgevoerd. Gebreken en defecten hadden voorkomen kunnen worden als er preventief onderhoud had plaatsgevonden. Preventief onderhoud voorkomt frustraties en ergernissen van een niet goed functionerend bewakingssysteem en verlengt de levensduur.

Wij ondersteunen u graag.